Bistvo poslovanja v kozmetiki.

Bodite iskreni in odgovorite si na naslednje vprašanje. Ali znanje, ki ste ga prejeli predno ste pričeli s poslovanjem v kozmetični stroki, zadostuje da lahko v kozmetičnem salonu napolnite blagajno? Je dovolj strokovno da lahko stranke brez težav pritegnete in si zagotovite finančno sigurnost? Vključuje to znanje tudi prodajne spretnosti in komuniciranje, marketing, vodenje ter kadrovanje ali je zgolj opredeljeno na stroko? Kakorkoli, odgovori se lahko zelo razlikujejo vendar dejstvo je samo eno. Delate zato, da zaslužite in primerno živite. Bistvo vsakega izobraževanja torej je, priprava da boste lahko brezkrbno poslovali in od tega primerno živeli.

www.studioaktiva.com

Ne smemo pozabiti, da je v ceno storitve vključeno vse od strokovnega znanja do komuniciranja, prodajnega pristopa, vodenja in še marsi kaj drugega. Skratka, cela vrsta aktivnosti, ki se med seboj prepletajo in so ena od druge odvisne. Pomanjkljivo znanje na tem področju lahko povzroča težave, zato je ključnega pomena skrb za osebni razvoj in razvoj dejavnosti v celoti. Napredne in koristne informacije ter znanje, ki se nenehno spreminja so vrednota, katero je potrebno ceniti in predvsem se prilagajti okoliščinam v koliko se želi delovati napredno in učinkovito. Uvajanje takih novosti predstavlja danes prednosti, ki jih ne gre zanemariti saj prinašajo nove izzive, ki poleg novih pristopov omogočajo še pridobivanje novih strank in dodatno zaupanje lojalnih.

www.studioaktiva.com
Danes sem za vas pripravil posebno poletno darilo, ki se nanaša na poslovanje v mesecih ko so prihodki v salonu manjši. Omogoča vam, da lahko mesece kot so julij, avgust in september dobro izkoristite za pridobivanje novih strank in to samo v šestih pomembnih korakih. Vse to dobite brezplačno vendar le tisti, ki si tega resnino želite. Pišite nam na email studioaktivakoper@gmail.com in izvedeli boste nekaj, kar mnogi ne bodo. Spoznali boste ključne korake, ki vam bodo pomagali stranke v navedenem obdobju pritegniti in prihodek dolgoročno povečati. 

www.studioaktiva.com

Vendar to še ni vse. Podjetje Prokozmetika d.o.o. iz Kranja organizira druženje kozmetikov in frizerjev v najlepšem in najsodobnejšem učenm centru pri nas. Srečali se bomo v ponedeljek, 18.9.2017 na sedežu podjetja v Poslovni coni B 20 v Šenčurju pri Kranju. Srečanje s krajšim predavanjem bo potekalo med 9. in 11. uro in bo namenjeno  uspešnemu poslovanju v salonu. Prijave že potekajo in so obvezne, zato ne odlašajte in se čimprej prijavite na naslov: info@prokozmetika.si
Srečanje bo prvo tovrstno pri nas in priporočam, da ga izkoristite.


www.studioaktiva.com
Naj vam lepi poletni dnevi prinesejo čimveč topline, novih idej in predvsem energije za uspešno nadaljnje  delo.

Evgen Gec

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vstopnica za uspeh vašega salona