torek, 28. februar 2017


Priročnik je sestavljen z namenom, da se vsem ne glede ali že poslujejo oziroma bi s kozmetično dejavnostjo šele pričeli, omogoči potrebno znanje in informacije, ki so pomembnega značaja za uspešno poslovanje. Od pridobivanja in razvoja zaposlenih, finančnega poslovanja, organizacije dela v salonu, pridobivanja novih strank, prodaje izdelkov in storitev in vse do izvajanja marketinških aktivnosti v kozmetični stroki.Vse je predstavljeno v uporabni obliki in je v praksi mogoče uporabiti takoj. 200 strani napotkov, idej, informacij in predlogov na osnovi katerih bo poslovanje potekalo lažje in bolj učinkovito. Z večjim prihodkom in manjšo porabo sredstev in dragocenega časa.Priročnik zajema:·        Opis praktičnih primerov v interaktivni obliki med kozmetičarko in stranko.

·        Več kot 20 izračunov storitev, ki se v kozmetičnem salonu izvajajo in izdelkov, ki se prodajajo.

·        Več kot 50 različnih strokovnih predlogov, ki so za delo v salonu pomembnega značaja.

·        Več kot 50 opisanih praktičnih primerov kako kozmetične storitve primerno izkoristiti.

·        Več kot 60 uporabnih nasvetov za uspešno delo v salonu.

·        Več kot 100 konkretnih odgovorov na vprašanja kozmetičark.Vse to lahko dobite za samo 55,00 €.Priročnik posebno priporočamo:·        Lastnikom in vodjem salonov.

·        Zaposlenim v kozmetičnem salonu.

·        Študentom in dijakom na srednjih in višjih kozmetičnih šolah.

·        Učiteljem in profesorjem.

·        Proizvajalcem kozmetičnih izdelkov, distributerjem in prodajnikom.V predprodaji lahko priročnik naročite na naslov studioaktivakoper@gmail.com

Vsi, ki boste kupili priročnik v predprodaji boste prejeli še posebno praktično darilo.

Število tiskanih izvodov bo omejeno, zato pohitite.

Ni komentarjev:

Objavite komentar