Čas združevanja in novega znanja

Pričenja se obdobje v katerem bomo vsi, ki se s kozmetiko ukvarjamo imeli številne možnosti in priložnosti za osvežiti ideje, informacije, pobude in predvsem novosti za uspešno delo v salonu.


Največja vrednota za uspešno delo je znanje.

Sobota, 11.2.2017
Festival lepote Ljubljana, Florjančkov hram 238 med 9 in 19 uro.

Na naši stojnici boste imeli priložnost pridobiti številne informacije o tem kako uvajati nove ideje v poslovanje salona, kako pritegniti nove stranke, kako pridobiti primeren kader, kako uvajati in primerno koristiti marketing in še veliko drugih koristnih in predvsem uporabnih informacij. Krajši osebni brezplačni posvet si lahko rezervirate na naslov studioaktivakoper@gmail.com

Ponedeljek, 27.2.2017
Delavnica za uspešno delo v salonu z naslovom "Kako v salonu pridobiti nove stranke"
Predavalnica Anisbiro, Kolodvorska cesta 1, Koper od 9.00 do 13.00 ure. Število udeležencev je omejeno. Prijavite se lahko na naslov: studioaktivakoper@gmail.com ali na telefonsko številko 041 368 741.


Na delavnici se boste nučili kako pritegniti nove stranke, kako uporabiti stavke in besede ki pritegnejo, kako koristiti interenet in njegove potencijale, kako uvajati še ne izkoriščene potencijale salonov in predvsem kako z minimalno investicijo prideti do novih strank. Če želite narediti pri svojem delu korak naprej delavnico še posebno priporočam vodjem salonov in zaposlenim. Cena na osebo znaša 68,00 €

Sobota in nedelja, 4 in 5.3.2017
Intenzivni tečaj ličenja za ličenje v salonih. Maribor, Dupleška cesta 95.
  • Tehnike contouringa
  • Morfologija obraza
  • Praktično delo na sebi (1. dan)
  • Praktično delo na (svojih modelih) (2. dan)
Cena tečaja znaša 280,00 € in vključuje vodenje in organizacijo tečaja, bogato gradivo in uporabo izdelkov in pripomočkov razen čopičev. Po zaključenem usposabljanju prejmete ustrezno potrdilo. Prijavite se lahko na naslov barbara@makeup-bella.si ali na telefonsko številko 041 365 975. Število šlušateljev je omejeno.

Sobota, 11.3.2017
Dani ljepote i fitnessa, Zagreb, Zagrebački velesajam.
12.00 Praktična predstavitev ličenja z blagovno znamko NEE Barbara Visket in Evgen Gec
14.00 Predavanje o kadrovanju v kozmetičnih salonih.
15.00 Predavanje o pridobivanju novih strank v salonih.


Evgen Gec

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vstopnica za uspeh vašega salona