Če to zamudiš, se moraš zamisliti.

Zagotovo se vam je že zgodilo, da ste v salonu za seboj imele izjemen dan. Stranke so se kar vrstile in nenavadno veliko kupile. Verjamem, da ste si mislili kako bi bilo dobro, če bi tako bilo pogosteje. Je temu botrovala dobra volja strank, njihovo trenutno dobro počutje ali slučajne okoliščine? Odgovor na to je izjemno zanimiv.
                             
  www.studioaktiva.com

Pri komuniciranju s strankami se uporablja besede in stavke ki pritegnejo ali odbijajo. Uspešni v prodaji besede ki pritegnejo in stavke uporabljajo načrtno, zato izdelke in storitve z višjo cenovno vrednostjo veliko lažje prodajajo. Katere so te besede in kako jih primerno uporabiti v stavkih, da bodo stranke prepričale, se boste naučili na delavnici, na kateri boste spoznali neverjetne možnosti za povečanje prihodkov v vašem salonu.

  
www.studioaktiva.com
Koper, ponedeljek,  24.april, 2017 med 9 in 13 uro.
Katere so besede in stavki, ki stranke pritegnejo k nakupu.


    www.studioaktiva.com
Največ razlogov zato, da se stranke odločajo za nakup novih storitev ali izdelkov je skritih v prodajni komunikaciji. Takrat ko se v salonu dobro prodali ste take besede v pravilnem kontekstu čeprav ne vede uporabili, zato je bil prodajni uspeh neizogiben. Verjamem, da si želite, da bi uspešnost prodaje v vašem bila pogostejša, zato je sedaj čas, da končno spoznate, kje tičijo skrivnosti za uspešno prodajo.

Na delavnici se boste naučili nekaj, kar je na prodajnih delavnicah redko slišati. Najprej zato, ker morajo besede in stavki biti navezani na kozmetično stroko in zato, ker morajo taki postopki predhodno biti preizkušeni in prodajno učinkoviti. Zamujati tako priložnost pomeni namensko se odreči dobremu poslovanju.

Na delavnici bom razkril metode, kako boste stranke na različne načine pritegnili in pripravili do tega, da se bodo za storitve, ki jih ponujate in izdelke lažje odločile. Torej, če želite ustvariti večje prihodke tako da bodo redni in učinkoviti delavnice preprosto ne smete zamuditi.

Tisti, ki me poznate, dobro veste da se s kozmetiko ukvarjam skoraj da trideset let in sem svoje znanje prenašal v številnim domačim in tujim podjetjem, ki se ukvarjajo s kozmetiko vendar to kar sedaj pripravljam za vas je nekaj posebnega.

Prijavite se lahko na naslov studioaktivakoper@gmail.com ali na spletni strani www.studioaktiva.com

Cena delavnice na osebo znaša 67,00 €.

Vendar to še ni vse!

Tisti, ki se boste na delavnico prijavili in v njo vključili najmanj še eno osebo, boste prejeli bonus za enourni brezplačen osebni posvet, kako uspešno poslovati v vašem salonu.

Obveščamo vas, da je od sedaj poenostavljen tudi postopek nakupa knjig in ostalih gradiv. Naročite in plačate jih lahko kar preko spletne strani www.studioaktiva.com

V koliko imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s poslovanjem v salonu nam lahko pišete na e mail studioaktivakoper@gmail.com ali nas pokličite na telefonsko številko 041 368 741


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vstopnica za uspeh vašega salona