Pride trenutek ko sam sebi rečeš Da ali NE.


Pravo znanje za odlično poslovanje.
Za odločnost in vztrajnost vsi uspešni ljudje pravijo , da sta to vrlini, ki pomembno vplivata na rezultate poslovanja. Vsekakor je temu potrebno dodati še uporabna orodja, ki pripomorejo da so dobri rezultati lažje in hitreje dosegljivi. Ravno ta orodja bomo odkrivali na delavnici za uspešno poslovanje v salonu v ponedeljek 23.1.2017 v Kopru.


Si se že prijavila?

V studiu Aktiva nenehno skrbimo, da je delo v salonih še bolj učinkovito in tudi tokrat do delavnica polna uporabnih informacij, predlogov in idej s katerimi boš veliko hitreje in lažje dosegla korak pred konkurenco.

Delavnica, ki smo jo v okviru Studio Aktiva pripravili za kozmetičarke ni namenjena splošni skupini slušateljev temveč zaključeni skupini in sicer osebam, ki zavedajo in si želijo uspešno poslovati. Število slušateljev je zato omejeno in udeležijo se lahko le.

·        Osebe z registrirano dejavnostjo.
 
·        Vodje salonov.
 
·        Zaposleni v salonih.
 
Na delavnici ne gre pričakovati, da bom predstavljal motivacijske zgodbice na osnovi katerih boš lahko nekaj ur ali dni ohranjala pozitivno miselnost in nasmešek na obrazu. Gre za konkretno uporabno znanje, ki zagotavlja veliko prednosti posebno takih, ki ti omogočajo da lahko z manj porabljenega časa ustvariš več. Tudi zaradi tega niso na delavnici dobrodošle osebe, ki želijo:
 
·        Zgolj informacije, ki jih želijo prenašati naprej.
 
·        Osebe, ki poslujejo na nelegalen način.
 
·        Osebe, ki verjamejo v to, da ne potrebujejo nobenih novih znanj, informacij, predlogov, idej….

                    

Delavnica je izključno uporabnega značaja in naučila se boš :
 
·        Kako in katere strategije za uspešno delo uporabiti.
 
·        Katera orodja so pri tem ključnega pomena.
 
·        Način uporabe izbranih orodij.
 
Rezultate, ki lahko dosežeš so izjemni vendar brez tvoje udeležbe je na delavnici vse navedeno nemogoče. Prostih so samo še 4 mesta in v koliko želiš narediti zase in zaposlene nekaj več prijavi se na naslov studioaktivakoper@gmail.com  ali nas pokliči na telefonsko številko 041 368 741.
 
Evgen Gec

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Vstopnica za uspeh vašega salona